De ambitieuze en leergierige jonge boerenzoon had bij talloze bekende en gerenommeerde West-Vlaamse Patrons, zijn ogen de kost gegeven en wou er zelf aan beginnen.

Hij nam de zaak van zijn voorganger A. De Soete over.
Onder het motto “alles kan beter” introduceerde hij talloze vernieuwingen, lekkernijen en methodes.
In het begin lag de klemtoon vooral op vers vlees en hij ontpopte zich dan ook snel tot een specialist op dat gebied.
Mede onder impuls van zijn echtgenote Lut, kwamen er al gauw allerlei salades en andere bereidingen tevoorschijn, wat voor die tijd een vernieuwende trekpleister was.
Het personeelsbestand breidde gestaag uit en ze waren zelfs gedeeltelijk “intern”.
Een eerste grote verbouwing drong zich op in 1989 en er brak een tijd aan van hard, laat en plezant werken.
Intussen was hun zoon Wouter ook afgestudeerd als slager-spekslager-traiteur waardoor er een tweede grote verbouwing zich opdrong in 2000.
Het slagers koppel besliste in 2012 de zaak over te laten aan hun zoon, die ondertussen een pareltje aan de haak had geslagen nl. Lindsy.
Omdat hun pand veel te klein werd, konden Wouter en lindsy hun buurman overtuigen zijn pand aan hen te verkopen en de plannen om nogmaals te vergroten lagen al zeer snel op tafel.
Wouter en Lindsy gingen met hun nieuwe zaak open op 5 oktober 2012.
Samen met de medewerkers willen zij de zaak verder uitbouwen: Een keurslager met een zeer uitgebreid assortiment en waar de klant altijd centraal staat!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1653299087750{margin-top: 80px !important;border-right-width: 100px !important;padding-left: 100px !important;background-color: #7c93ba !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_custom_heading text=”Een greep uit ons aanbod:”][best_selling_products per_page=”8″ columns=”4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]