Home - Gezellig tafelen

Gezellig tafelen
FONDUE
- Vleesfondue: € 9.50/pers. Extra rundervlees, kalfsvlees, varkenshaasje, kip, 4 soorten gehaktballetjes, spek
- Kinderfondue: € 5/pers. kippen, gehaktballetjes, worstjes
- Gevogeltefondue: € 14.25/pers. eendenborst, kalkoen- en kipfilet, fazantenfilet, kippenballetjes
- Chinese fondue: € 14.25/pers. fijne lapjes runder-, kalfs- en kalkoenfilet, gehaktballetjes van kip
- Runderconsommé: € 3.50/pers. bij alle fondues 3 sausjes gratis
TEPPAN YAKI
Teppan yaki: is een type voedselbereiding uit de Japanse keuken, waarbij een ijzeren plaat (teppan) wordt gebruikt om voedsel te bakken. In Japan kan teppan yaki staan voor verschillende schotels die op een teppan gebakken worden, waarbij de hete plaat dikwijls in het midden van de tafel wordt geplaatst.
- Huur toestel € 15.00
- Waarborg toestel € 50.00
Interesse? Vraag naar een onze aparte teppan yaki-folder voor meer uitleg.
GOURMET
- Gourmet: € 10.50/pers. biefstuk, kalfslapjes, kipfilet, cordon bleu, brochette, hamburger, chipolata, lamskotelet, tomaat met gyros
- Kindergourmet: € 5/pers. hamburger, kipfilet, chipolata, brochette
- Steengrill: € 10.90/pers. biefstuk, kipfilet, kalfslapje, brochette, lamskotelet, chipolata
Bij alle gourmet gratis 3 sausjes en flensjesbeslag
ASSORTIMENT GROENTEN
- Koude groenten: € 4.25/pers. keursalade, tomaat, geraspte wortel, boontjes, bloemkool en komkommer met gratis vinaigrette
- Warme groenten: € 5.50/pers. gestoofde wortelen, erwtjes, champignons, boontjes met spek
KAASSCHOTEL
- Kaasschotel: € 14.00/pers.
Verzorgd kaasbuffet rijkelijk afgewerkt met noten en vers fruit naargelang het seizoen.
Openingsuren
Maandag
7u tot 18u30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
7u tot 19u
Donderdag
7u tot 19u
Vrijdag
7u tot 19u
Zaterdag
7u tot 18u30
Zondag
7u tot 18u30
KOUDE SCHOTELS/Familiebuffet
Familiebuffet: € 13.90/pers.
- Fijn asperges in een jasje van Keurslagersham
- boerenham met meloen
- Sneetje gebakken rosbief en varkensgebraad
- Gebakken kippenbout, kalkoenfilet, en Keurslagerssalami
- Opgevuld eitje
- Met verse groentjes, aardappelsalade of verse frietjes (vanaf 4 pers.) en pastasalade
- Met verse groentjes, aardappelsalade of verse frietjes (vanaf 4 pers.) en pastasalade
- Sausjes
- Alles gelegd op plateaus met rijkelijke fruitgarnituren
+ Tomaat opgevuld met Zeebrugse garnalen Dag prijs
CHARCUTRIE SCHOTEL MET ASSORTIMENT BROOD
Stokbrood individuele krokent en zachte broodjes
De charcuterie schotel bevat 250-300g charcuterie per persoon
- Vlaamse boerenham
- Gebakken rosbief
- Keurslagers ham
- Keurslagers kippenwit
- Paté met aangepaste confituren
- Gabriels broodbeleg
- Italiaanse salami
- Knoks gehakt broodje
- Flandrien kaas
Rijkelijk versierd met fruit en noten
KOUDE SHOTELS/FEESTBUFFET
Feestbuffet: € 23.50/pers.
- Tomaat opgevuld met Zeebrugse garnalen
- Gestoomde zalm
- Gerookte zalm met sjalot en peterselie
- Gerookte heilbot
- Fijne asperges in een jasje van Keurslagersham
- Italiaanse ham met meloen
- Sneetje gebakken rosbief en varkensgebraad
- Gebakken kippenbout, gebakken kalkoenfilet, en keurslagerssalami
- Opgevuld eitje
- Met verse groentjes, aardappelsalade of verse frietjes (vanaf 4pers.) pastasalade
- Sausjes
- Alles gelegd op plateaus met rijkelijke fruitgarnituren.
ITALIAANS BUFFET
Italiaans buffet: vanaf 4pers € 20.20/pers.
Het italiaanse buffet is een complete maaltijd en bestaat uit koude originele gerechten uit italie
- Rundscarpaccio
- Kippencarpaccio
- Vitello tonato
- Zalmcarpaccio
- Tapas
- 2 pastasalades
- Parma met meloen
- Mozzarella met tomaat